Veselīgi dārzeņi – veselam organismam
Olas sajauciet ar jogurtu un pieberiet miltus. Visu samaisiet līdz iegūta vienmērīga masa.
Pielejiet pienu, pievienojiet cepamo pulveri, sāli un piparus. Visu samaisiet, lai mīklas masā nepaliek miltu kunkuļi.
Visbeidzot pankūku mīklai pievienojiet rīvētus burkānus un zirnīšus.
Uz vidējas uguns pannā uzkarsējiet sviestu vai eļļu.
Ar karoti pannā ielejiet katru pankūku.
Pagaidiet, līdz uz pankūku virsmas izveidojas mazi burbulīši, pirms tās apgriežat uz otru pusi. Lai eļļa vai sviests nepiedegtu – regulāri notīriet pannu pirms jaunas pankūkas uzliešanas.
Pasniedziet šīs burkānu un zirnīšu pankūkas ar biezpienu, tzatziki, gvakamoli vai citu iecienītāko mērci.