1. >Blog
  2. >Salāti ar sarkanajām pupiņām, bietēm un tahini pastu

Sastāvdaļas:

Salātiem

  • 1 biete
  • 1 neliels brokolis
  • Neliela sauja rozīņu
  • ½ skārdene “Bonduelle” sarkano pupiņu

Tahini mērcei

  • 2 ēdamkarotes tahini pastas
  • 1 tējkarote rīsu sīrupa (vai kļavu sīrupa)
  • ½ tējkarote sāls
  • Šķipsna piparu
  • 1 ēdamkarote ābolu etiķa
  • 2 tējkarotes ūdens (ja nepieciešams, pievieno nedaudz vairāk)

1. solis

Vispirms pagatavo salātu mērci – tahini pastu sajauc ar kļavu sīrupu, ābolu etiķi, pievieno ūdeni, pieber sāli un piparus.

2. solis

Sagriež iepriekš novārītu bieti un svaigu brokoli, visu liek salātu traukā. Pievieno ar tvaiku konservētās sarkanās pupiņas un rozīnes.

3. solis

Pievieno tahini mērci un visu rūpīgi sajauc.