Informācija pa tālruni: +370 61170170

Konservācija

Konservācija

Konservēti dārzeņi

Vitamīni ir dzīvībai svarīgi, bet gaisma un skābeklis pakāpeniski tos var iznīcināt ilgajā ceļā no lauka līdz virtuves galdam. 24 stundu laikā pēc ražas novākšanas vitamīnu zudumi sasniedz pat 20–40 %. Mājas virtuvē griešanas, vārīšanas vai citādas apstrādes laikā vēl tiek zaudēts līdz 40 %. „Bonduelle” veic pārstrādi tajā pašā dienā, 6–8 stundu laikā pēc ražas novākšanas un saudzīgas sterilizēšanas dārzeņus nevis vāra, bet tikai nedaudz pakarsē. Šajā procesā konservantu pievienošana nav nepieciešama.

Esam atzīti šīs nozares speciālisti, un mūsu produkti garantē patērētājiem:

  • dabīgu garšu;
  • augstu enerģētisko vērtību
  • kvalitāti.