Vienkārši un garšīgi

Bonduelle tvaicētās lēcas ir gards un augstvērtīgs olbaltumvielu avots, ko varat lietot kā pamatēdienos, tā salātos vai arī kā uzkodu. Izmēģiniet, pagatavojiet lēcas ar vistu vai sautējumā ar dārzeņiem. Gardi un lieliski saderīgi!
neto svars: 310 g neto svars bez šķidruma: 265 g
pictogramme
sastāvdaļas

lēcas, ūdens, sāls, antioksidants: askorbīnskābe, biezinātājs: kalcija hlorīds, dabīgs aromatizētājs (selerija).

Source de Vitamine B9 .

Sastāv Selerijas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 449 kJ
Enerģija (kcal) 107 kcal
Tauki (g) 0,7 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 14,2 g
Cukurs (g) 0,5 g
Šķiedrvielas (g) 4,7 g
B9 vitamīns (µg) 36 µg
pagatavošanas veids

Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.
uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabāt istabas temperatūrā vēsā, sausā vietā.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Lēcu zupa

    Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?

  • Spageti ar boloņas mērci no lēcām
  • Falafels ar lēcām

    Recepšu ideja tiem, kas nebaidās eksperimentēt un atklāt jaunas garšas.