Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 118 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 70 min.
Pagatavošanas metode
  1. Vāriet rīsus ūdenī, kam ir pievienots sāls, un, kad rīsi ir gandrīz gatavi, noņemiet no uguns, uzlieciet vāku un atstājiet 5 minūtes uzbriest. Sasmalciniet blenderī. 
  2. Ķirbja mīkstumu sarīvējiet uz smalkas rīves, pusi no ķirbja masas un olīveļļu pievienojiet rīsiem.
  3. Brokoļus ar kariju apcepiet uz pannas.
  4. Cepamajā formā ielieciet rīsu-ķirbja masu, pa virsu kārtojiet brokoļus un pārkaisiet ar pāri palikušajiem, rīvētajiem ķirbjiem.
  5. Cepiet līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī 30-35 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.  
Ieteikumi

Lai rīsi sanāktu gaisīgi un labi izvārīti, pirms vārīšanas vairākas reizes nomazgājiet tos aukstā ūdenī un vāriet katlā ar vāku uz mazas uguns. 

Sastāvdaļas
Rīsi 150 g
Ķirbis 200 g
Brokoļi, 400g 1/2 iepakojuma
Karijs 1 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES