Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sakarsētā, dziļā pannā ielejiet 2 ēdamkarotes olīveļļas, ieberiet bulguru un, nepārtraukti maisot, mazliet apcepiet to. Ielejiet tik daudz ūdens, lai tas pārsegtu putraimus. Pievienojiet sāli, piparus, apmaisiet, uzlieciet vāku un uz mazas uguns gatavojiet 25 minūtes.
  2. Smalki sakapātus ķiplokus apcepiet 2 ēdamkarotēs olīveļļas.
  3. Pievienojiet pupiņas un zirnīšus pannā pie ķiplokiem un turpiniet cept 5-7 minūtes.
  4. Beigās pievienojiet 4 daļās sagrieztus tomātus.
  5. Samaisiet dārzeņus un bulguru, virsū uzkaisiet smalki sagrieztu pētersīli.
Ieteikumi

Bulgurs ir lielisks, dietisks ēdiens. Šo ēdienu jūs varat pagatavot arī no kvinojas (quinoa). 

Sastāvdaļas
Bulgurs 600 g
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 300 g
Zirnīši, 400g 1/2 iepakojuma
Ķiršu tomātiņi 10 gab.
Ķiploks 4 daiviņas
Olīveļļa 6 ēd.k.
Pētersīļi 3 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES