Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ar spinātiem un zaļumiem pildīti kartupeļi


  • Daudzums: 6 porcijas
  • Kalorijas: 140 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
  1. Nomazgājiet rūpīgi kartupeļus un nemizotus pārgrieziet uz pusēm, abas pusītes ietiniet folijā. Ielieciet cepamformā, kuru arī pārklājiet ar folijas loksni un cepiet līdz 220 °С sakarsētā cepeškrāsnī 40-45 minūtes.
  2. Pildījumam atsaldējiet spinātus, sakapājiet visus zaļumus, pievienojiet sāli, piparus, olīveļļu, visu apmaisiet.
  3. Kad kartupeļi ir gatavi, izņemiet no katras pusītes mīkstumu. Samīciet kartupeļu mīkstumu biezenī un pievienojiet spinātu un zaļumu pildījumam.
  4. Sapildiet kartupeļu pusītes ar iegūto masu un ievietojot cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.
Ieteikumi

Šim ēdienam lietojiet liela izmēra kartupeļus.

Sastāvdaļas
Kartupeļi 6 gab.
Sasmalcināti spināti, 450g 1/3 iepakojuma
Dilles 6 zariņi
Pētersīļi 6 zariņi
Lociņi 3 laksti
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES