Informācija pa tālruni: +370 61170170

Cepts ķirbis, kas pildīts ar dārzeņu ragū


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 70 min.
Pagatavošanas metode
  1. Nomazgājiet ķirbi, noslaukiet, nogrieziet ķirbim "vāciņu" un izņemiet sēklas.
  2. Nolejiet sēnēm lieko šķidrumu, sagrieziet uz pusēm un apcepiet augu eļļā. 
  3. Kartupeļus nomizojiet, sagrieziet vidējos kubiņos un apcepiet citā pannā, līdz tie ir pusgatavi.
  4. Sīpolu sagrieziet vidējos kubiņos, apcepiet, līdz sīpols kļūst zeltains. Pievienojiet tomātu pastu un uzsildiet. Pielejiet 100 ml ūdens un samaisiet. Pievienojiet pusi no sasmalcinātajiem zaļumiem.
  5. Ķirbī ielieciet ceptās sēnes, kartupeļus, pievienojiet sāli un piparus. Pārlejiet ar pagatavoto tomātu mērci, uzlieciet ķirbim "vāciņu", un cepiet līdz 200 °С sakarsētā cepeškrāsnī 50 minūtes.
  6. Kad viss ir gatavs, pieberiet svaigus, kapātus zaļumus.
Ieteikumi

Ķirbja mizu no iekšpuses sadurstiet ar dakšiņu - ķirbis būs gatavs ātrāk. 

Sastāvdaļas
Vesels ķirbis 1 gab.
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1/2 burkas
Kartupeļi 3 gab.
Sīpols 1 gab.
Tomātu pasta 3 ēd.k.
Augu eļļa 4 ēd.k.
Kinza 6 zariņi
Dilles 6 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES