Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sagrieziet kubiņos ķirbi, burkānu, kartupeļus un papriku.
  2. Kartupeļus un burkānu apcepiet olīveļļa zeltainus. Pievienojiet ķirbi un papriku. Apcepiet vēl dažas minūtes un pievienojiet neatsaldētus brokoļus. Visu rūpīgi apmaisiet, pievienojiet sāli, piparus un kaltētu baziliku.
  3. Pārlieciet ragū grauzdētā maizē, rotājiet ar lauru lapu un čili piparu. Ietiniet maizi folijā un cepiet līdz 160 °С sakarsētā cepeškrāsnī 45-50 minūtes.
  4. Gatavam ragu pārkaisiet sakapātus pētersīļa zaļumus.
Ieteikumi

Sautējumam vislabāk ir izvēlēties bumbierveida formas ķirbi. Tā ir ļoti aromātiska šķirne, ar gludu mizu dzelteni brūnā krāsā un sulīgu mīkstumu, kas ir salds, spilgti oranžā krāsā. Tie ir maza izmēra un ne tik šķiedrainu mīkstumu. Tādu ķirbi ir vienkārši pagatavot.  

Sastāvdaļas
Apaļa rudzu maize 1 gab.
Ķirbis 500 g
Kartupeļi 2 gab.
Paprika 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Brokoļi, 400g 1/2 iepakojuma
Čili pipars 1 gab.
Lauru lapas 2 gab.
Kaltēts baziliks 1 tēj.k.
Pētersīļi 3 zariņi
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES