Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 110 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolu smalki sagrieziet un cepiet sakarsētā olīveļļā, līdz tie kļūst caurspīdīgi. 
  2. Ķiplokus saspiediet ar naža asmens plakano pusi, sīki sakapājiet un pievienojiet sīpoliem.
  3. Izņemiet sēklas paprikai un sagrieziet to smakos salmiņos.
  4. Pannā pie sīpoliem un ķiplokiem ielieciet sēnes un pākšu pupiņas. Pievienojiet sāli un piparus un turpiniet cept, nepārtraukti maisot, uz stipras uguns, līdz pupiņas ir gatavas.
  5. No sarkanajām pupiņām nolejiet lieko šķidrumu, pievienojiet tās pie dārzeņiem un pasautējiet uz nelielas uguns 5 minūtes.
  6. Pētersīļa zaļumus sīki sakapājiet un pievienojiet ēdienam pannā. Visu rūpīgi apmaisiet. Noņemiet pannu no uguns. Dekorējiet ēdienu ar pētersīļa zariņu.
Ieteikumi

Neraudiet, kad grieziet sīpolus - pirms uzsāciet griezt, saslapiniet sīpolu un naža asmeni.  Griežot sīpolu, periodiski iemērciet nazi ūdenī.

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas 1 karba
Paprikas 2 gab.
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1 burka
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1 iepakojums
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Pētersīļi 3 zariņi
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES