Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 166 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sālītā ūdenī pagatavojiet pastu (al dente).
  2. Citā katlā novāriet brokoļus.
  3. Laša fileju sagrieziet 2x2 cm gabaliņos un apcepiet uz pannas olīveļļā.
  4. Pievienojiet laša gabaliņiem brokoļus un vārītu pastu. Pēc 2-3 minūtēm pievienojiet vēl nedaudz olīveļļās un smalki sagrieztus tomātus bez mizas. Pievienojiet sāli un piparus  un gatavojiet vēl 3-5 minūtes.
  5. Visu rūpīgi apmaisiet un servējiet. Dekorējiet ar smalki sagrieztu svaigu tomātu.
Ieteikumi

Centieties pagatavot pastu un mērci vienlaicīgi. Šos abus ēdienus jāpasniedz kopā. 

Sastāvdaļas
Fusilli (spirālveida makaroni) 160 g
Laša fileja 300 g
Brokoļi, 400g 1/2 iepakojma
Tomāti 2 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES