Informācija pa tālruni: +370 61170170

Griķu pārslas ar sēnēm, Briseles kāpostiem un ķirbi


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Aplejiet griķu pārslas ar verdošu ūdeni, pievienojiet sāli, uzvāriet, noņemiet no uguns un paturiet zem vāka 5-10 minūtes.
  2. Tajā laikā pagatavojiet dārzeņus: sīpolus sagrieziet kubiņos, ķiplokus - ripiņās, apcepiet sakarsētā augu eļļā kopā ar sēnēm.
  3. Ķirbi un papriku sagrieziet kubiņos un pievienojiet sīpoliem un sēnēm.
  4. Pievienojiet neatkausētus Briseles kāpostus un sautējiet kopā ar pārējiem dārzeņiem. Pašās beigās pievienojiet kapātu baziliku.
  5. Griķu pārslas uzlieciet uz šķīvja nelielas piramīdas formā (palīgos varat ņemt kādu stikla formu), pievienojiet dārzeņus un dekorējiet ar bazilika lapiņām.
Ieteikumi

Briseles kāpostus šajā receptē var aizvietot ar brokoļiem.

Sastāvdaļas
Griķu pārslas 400 g
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1/2 burkas
Ķirbis 200 g
Briseles kāposti 200 g
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 3 daiviņas
Čili pipars 1 gab.
Baziliks 5 zariņi
Paprika 1 gab.
Augu eļļa 4 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES