Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Kalmārus un čili piparus notīriet, sagrieziet gredzenos un apcepiet ar ķiplokiem un salvijas lapiņām 3-5 minūtes. Tad vēl 3-5 minūtēm ievietojiet 160-180 °С sakarsētā cepeškrāsnī .
  2. Atkausējiet spinātu lapas un apcepiet tās kopa ar neatkausētiem zaļajiem zirnīšiem 3-5 minūtes. Pievienojiet sasmalcinātus ciedru riekstus.
  3. Šķīvja centrā ielieciet spinātus ar zaļajiem zirnīšiem, apkārt - kalmārus. Dekorējiet ar citrona daiviņām.
Ieteikumi

Pirms grieziet kalmārus, aplejiet tos ar karstu ūdeni un noņemiet plāno plēvīti. 

Sastāvdaļas
Kalmāra fileja 300 g
Sasmalcināti spināti, 450g 1/2 iepakojma
Zirnīši, 400g 1/2 iepakojma
Čili pipari 2 gab.
Ķiploki 3 daiviņas
Citrons 1 gab.
Ciedru rieksti 40 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Salvija 3 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES