Informācija pa tālruni: +370 61170170

Karijs ar rīsiem, sēnēm un zaļajiem zirnīšiem kokosa pienā


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 270 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Novāriet rīsus ūdenī, kam ir pievienots sāls.
  2. Sēnes sagrieziet 4 daļās un apcepiet sakarsētā olīveļļā 5 minūtes, pārkaisiet ar miltiem un kariju. Pielejiet kokosa pienu, uzvāriet un turpiniet karsēt vēl 5 minūtes.
  3. Pievienojiet sasaldētus zirnīšus un pēc 2-3 minūtēm - rīsus. Samaisiet un turpiniet gatavot vēl 5 minūtes.
  4. Pasniedziet ar smalki sakapātu kinzu. 
Ieteikumi

Karijs ir vairāku garšvielu maisījums. Lai izveidotu vēl bagātīgāku garšu, var pievienot sinepju sēklas, ķimenes, ingveru, kanēli, fenheli (tiem kuriem patīk īpaši izteikti aromāti), krustnagliņas, ķiplokus un baziliku.

 

Sastāvdaļas
Rīsi 400 g
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1 burka
Zirnīši, 400g 1 iepakojums
Kokosa piens 200 ml
Karijs 4 tēj.k
Kviešu milti 40 g
Kinza 10 zariņi
Augu eļļa 4 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES