Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 6 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Nomizojiet kartupeļus, sagrieziet sīkos kubiņos un vāriet uz mazas uguns. Gatavus kartupeļus samīciet biezenī, pievienojiet sāli un piparus.
  2. Smalki sakapājiet sīpolu un apcepiet kopā ar sēnēm.
  3. Nelielas, karstumizturīgas porciju formiņas iesmērējiet ar eļļu, ielieciet tajās kartupeļus, virs tiem - sēnes, pārlejiet ar lečo un cepiet līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī 7-10 minūtes.
  4. Gatavu ēdienu pasniedziet ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Ieteikumi

Cepot sēnes, nelieciet pannai vāku, jo tās izdala daudz sulas, un ir nepieciešams, lai tā iztvaiko. Sēnes rekomendē cept uz stipras uguns, jo uz mazas liesmas tās tikai sautēsies savā sulā. 

Sastāvdaļas
Kartupeļi 1 kg
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1 burka
Sīpols 1 gab.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Šampinjonu lečo "Delicate", 500ml 1/2 burkas
Pētersīļi 5 zariņi
Sāls pēc garšas
Malti baltie pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES