Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 125 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Kuskusu un anīsa zvaigznīti aplej ar verdošu ūdeni, pārsedz ar vāku un ļauj uzbriest 5-10 minūtes. Iemērc rozīnes.
  2. Atsevišķi  apcep smalki sagrieztus sīpolus, kukurūzu,burkānus un kubiņos sagrieztu papriku.
  3. Izņem no kuskusa anīsa zvaigznītes,ar dakšinu izirdina to un samaisa ar apceptiem dārzeņiem. Pievieno rozīnes,koriandru un smalki sakapātu kinzu. Pievieno sāli un piparus pēc  garšas, vēlreiz apmaisa. 
Ieteikumi

Rozīņu mērcēšana padarīs ēdienu sulīgāku.

Sastāvdaļas
Kuskus 250 g
Burkāni 2 gab.
Sīpoli 1 gab.
Paprika 1 gab.
Kukurūza, 425ml 1/2 kārba
Rozīnes 60 g
Malts koriandrs 1/2 tēj.k.
Kinza 3 zariņi
Olīveļļa 3 ēd.k.
Anīss 1 zvaigznīte
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES