Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Atkausējiet brokoļus un zaļos zirnīšus.
  2. Sakarsētā eļļā apcepiet sīpolus, pievienojiet kubiņos sagrieztu  papriku, pēc tam brokoļus un zirnīšus. Gatavojiet 7 minūtes.
  3. Ieberiet kuskusu un apmaisiet.
  4. Sasmalciniet blenderī ķiplokus un tomātus savā sulā. Pārlieciet pannā pie plova un pievienojiet sāli un piparus, garšvielas, visu apmaisiet un samazinot uguni līdz minimumam,  gatavojiet zem vāka 15 minūtes.
  5. Ja plovam nav pietiekami daudz šķidruma, gatavošanas laikā var pievienot nedaudz ūdens. 
Ieteikumi

Tomātus savā sulā var aizvietot ar svaigiem tomātiem bez mizas. Lai vienkāršāk noņemt mizu, iegrieziet tomāta mizā krusteniski, ielieciet tomātu uz 5-6 sekundēm verdošā ūdenī. Izņemiet ar putu karoti tomātu no ūdens un noņemiet mizu.

Sastāvdaļas
Kuskuss 600 g
Brokoļi, 400g 1 iepakojums
Zirnīši, 400g 1/2 iepakojums
Sīpoli 2 gab.
Ķiploki 6 daiviņas
Paprikas 2 gab.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Tomāti bez mizas savā sulā 2 kārbas
Malta paprika 1 tēj.k.
Malti čili pipari 2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES