Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.
Pagatavošanas metode
  1. Lasi cep cepškrāsnī vai pagatavo tvaicētu. Atdzesējiet un sadaliet gabaliņos.
  2. Neatkausētus zirnīšus vāriet 5-7 minūtes, līdz tie ir mīksti. Nokāsiet un pārlejiet zirnīšiem ledusaukstu ūdeni, lai tie saglabā koši zaļo krāsu.
  3. Salātlapas nomazgājiet, nosusiniet un pārlejiet tām nedaudz olīveļļas.
  4. Gurķus sagrieziet ripiņās.
  5. Pagatavojiet mērci: sajauciet medu, sinepes un ābolu etiķi.
  6. Uz šķivja kārtojiet salātu lapas un zirnīšus, pārlejiet ar nelielu daudzumu mērces, pievienojiet sāli un piparus, gurķus un lasi, beigās pārlejiet ar atlikušo mērci.
Ieteikumi

Šos salātus var pagatavot arī ar konservētu lasi vai tunci. 

Sastāvdaļas
Laša fileja 400 g
Zaļie zirnīši, 425ml 1/2 kārbas
Svaigi gurķi 2 gab.
Salātu lapas 100 g
Sinepes 1 ēd.k.
Medus 1 ēd.k.
Ābolu etiķis 4 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES