Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Laša steikus apcep no abām pusēm — 2 minūtes katru pusi. Pievieno sāli un piparus. Cep zivi līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī  7-10 minūtes.
  2. Nesagrieztas ķiploku daiviņas apcep iepriekš uzkarsētā eļļā. Pievieno ripiņās sagrieztu sīpolu, un, kad tas ir gatavs, pievieno lēcas un sakapātas dilles. Visu apmaisiet.
  3. Kārtojiet lēcas ar sīpoliem un lasi šķīvī, dekorējiet ar kaperiem, citrona šķēlīti  un diļļu zariņu.
Ieteikumi

Novietojiet zivi uz karsto lēcu "spilvena" - ēdiens ilgāk būs silts. 

Sastāvdaļas
Tvaicētas lēcas 1 kārba/burka
Lasis 2 gab.
Kaperi 60 g
Citrons 1 gab.
Dilles 3 zariņi
Ķiploks 3 daiviņas
Šalotes sīpols 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES