Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 140 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.
Pagatavošanas metode
  1. Cukini sagrieziet vidējos kubiņos un apcepiet olīveļļā kopa ar šampinjoniem. 
  2. Ieberiet pannā sausus rīsus, pievienojiet sāli, piparus, garšvielas un apmaisiet. Ielejiet ūdeni tā, lai tas ir 1 cm virspārklāj rīsiem. Gatavojiet tik ilgi, līdz rīsi ir uzsūkuši visu šķidrumu. 
  3. Pievienojiet pupiņas un sautējiet paelju, līdz tā ir gatava - 15-20 minūtes. 
  4. Pasniedziet, dāsni aplejot ar citrona sulu.
Ieteikumi

Paeljai izvēlieties karnaroli šķirnes rīsus. Tai ir garāki graudi, kas izvāras vienmērīgi - iegūsiet ideāla paelju! 

Sastāvdaļas
Gargraudu rīsi 240 g
Tvaicētas baltās pupiņas "Vapeur", 425 ml 1/2 karbas
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1 burka
Cukini 1 gab.
Cirtons 1 gab.
Karijs 1 tēj.k.
Malti čili pipari 1 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES