Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Čili sautējums “Tradicionālais”
Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
Recepte pagatavota ar
Sarkanās pupiņas Čili mērcē
Solis 1
Sagrieziet sīpolus un sasmalciniet ķiploku. Apcepiet tos pannā.
Solis 2
Tad pievienojiet liellopa gaļu un cepiet apmēram 10 minūtes.
Solis 3
Pievienojiet Bonduelle sarkanās pupiņas čili mērcē un garšvielas. Cepiet vēl dažas minūtes.
Solis 4
Puravu sagrieziet strēmelītēs.
Solis 5
Uz sautējuma lieciet puravu un Ementāles sieru.
Solis 6
Pasniedziet ar krekeriem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Rīsu salāti
Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupi...
Sarkano pupiņu braunijs
Mūsu sarkano pupiņu braunijs, ko sauc arī par šokolādes kūku, ir katra gardēža sapnis! Mazāk cukura,...