Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pākšu pupiņas ar tomātiem un olīvām sojas mērcē


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 110 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sasaldētas pākšu pupiņas ielieciet dziļā pannā ar eļļu, uzlieciet vāku un sautējiet.
  2. Kad pupiņas ir kļuvušas mīkstākas, pievienojiet uz pusēm sagrieztas olīvas un kubiņos sagrieztu papriku. Pievienojiet sojas mērci un piparus, turpiniet sautēt zem vāka vēl 10 minūtes.
  3. Ragū nu ir gandrīz gatavs, vēl tikai pievienojiet tomātu daiviņas un sautējiet bez vāka 1-2 minūtes. Rūpīgi apmaisiet, nesaspiežot tomātus.
Ieteikumi


Šim ēdienam labāk izvēlēties plūmju tomātus - tā kā tie ir gaļīgāki, tad ragū nebūs tik ūdeņains. Labākam aromātam pievienojiet ķiplokus - ēdiens būs pikantāks. 

Sastāvdaļas
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1 iepakojums
Olīvas bez kauliņiem 1/2 kārba
Paprikas 2 gab.
Tomāti 2 gab.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Sojas mērce 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES