Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Ja dzērvenes ir saldētas, atsaldējiet tās.
  2. Novāriet pastu ūdenī, kam pievienots sāls.
  3. Nolejiet sēnēm šķidrumu un apcepiet sakarsētā eļļā uz pannas. Pievienojiet Itālijas garšvielu maisījumu, piparus un sāli. Pie gatavām sēnēm pievienojiet dzērvenes un akurāti apmaisiet.
  4. Servējiet pastu šķīvī un tai virsū lieciet sēnes ar dzērvenēm.
Ieteikumi

Ja plānojiet ēdienu pasniegt kā aukstos salātus, novārīto pastu noskalojiet.

Sastāvdaļas
Pasta Fusilli 320 g
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1 burka
Dzērvenes 200 g
Itālijas garšvielu maisījums 1 tēj.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Pipari pēc garšas
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES