Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 6 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Novāriet pastu ūdenī, kam pievienots sāls.
  2. Zaļos zirnīšus, pākšu pupiņas un brokoļus neatkausējot vāriet 2 minūtes verdošā ūdenī, kam pievienots sāls. Nokāsiet un pārlejiet ledusaukstu ūdeni, pēc 10 sekundēm arī to nokāsiet.
  3. Sīpolus smalki sagrieziet un apcepiet.
  4. Sauju zaļo zirnīšu nolieciet malā, pārējos zaļos dārzeņus un sīpolus sasmalciniet blenderī.
  5. Uz pannas uzlejiet eļļu un 5 minūtes karsējiet dārzeņu biezeni. Pievienojiet sāli, piparus, pastu un apmaisiet.
  6. Pasniedzot dekorējiet ar veselajiem zaļajiem zirnīšiem.
Ieteikumi

Ja plānojat sildīt pastu karstajā mērcē uz pannas, nevāriet pastu pilnīgi gatavu, jo sildot pasta var pārvārīties.

Sastāvdaļas
Pasta Fusilli 600 g
Brokoļi, 400g 1/2 iepakojuma
Zirnīši, 400g 1/2 iepakojuma
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1/2 iepakojuma
Sīpoli 2 gab.
Olīveļļa 4 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES