Informācija pa tālruni: +370 61170170

Pasta Penne ar pākšu pupiņām un tomātiem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.
Pagatavošanas metode
  1. Novāriet makaronus ūdenī, kam pievienots sāls. Gatavu pastu izņemiet ar putu karoti un noteciniet caurdurī. Vārītais ūdens vēl būs vajadzīgs.
  2. 2-3 ēdamkarotēs sakarsētas olīveļļas pannā apcepiet sasmalcinātus ķiplokus, atkausētas pupiņas. Pievienojiet sāli, piparus un apmaisot sautējiet uz mazas uguns 5-7 minūtes.
  3. Ķiršu tomātiņus pārgrieziet uz pusēm. Ar smalku rīvi citronam norīvējiet miziņu un no pus citrona izspiediet sulu.
  4. Makaronus pievienojiet pupiņām pannā, apmaisiet, pievienojiet tomātiņus, nedaudz ūdeni, kurā vārījās makaroni, 1 ēdamkaroti olīveļļas, citrona sulu un sarīvēto citrona miziņu. Apmaisiet un karsējiet vēl 3 minūtes.
  5. Gatavai pastai pārkaisiet baziliku.
Ieteikumi

Bonduelle zaļās pupiņas "Tvaicētas" ir rūpīgi atlasītas, nomazgātas, attīrītas un gatavas lietošanai. Tas ietaupīs Jūsu laiku. 

Sastāvdaļas
Pasta Penne 250 g
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1/2 iepakojuma
Ķiršu tomātiņi 8 gab.
Citrons 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Baziliks 3 zariņi
Olīveļļa 4 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES