Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 250 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Dārzeņu maisījumu pārlejiet ar verdošu ūdeni, paturiet 2 minūtes, nokāsiet, aplejiet ar ledusaukstu ūdeni, lai viegklāk būtu sagriezt puķkāpostus un pākšu pupiņas smalkākos gabaliņos.
  2. Sīpolu un ķiplokus smalki sagrieziet un apcepiet olīveļļā.
  3. Pievienojiet sīpoliem dārzeņu maisījumu, čili piparu bez sēklām, timiāna lapiņas un šķipsnu Itālijas garšvielu maisījuma. Turpiniet karsēt 10 minūtes.
  4. Makaronus novāriet ūdenī, kam ir pievienots sāls un eļļa. Gatavus makaronus samaisiet pannā ar dārzeņu maisījumu un noņemiet no uguns.
  5. Pievienojiet 2 ēdamkarotes olīveļļas, kaperus un sakapātu baziliku. Nekavējoties pasniedziet! 
Ieteikumi

Dārzeņu maisījumu nebūs jāblanšē, ja 24 stundas pirms pagatavošanas Jūs izņemsiet to no saldētavas un pārliksiet ledusskapī atsaldēšanai.

Sastāvdaļas
Dārzeņu maisījums "4 seasons Mix", 400 g 1/2 iepakojuma
Pasta Tagliatelle 120 g
Sīpols 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Kaperi 60 g
Baziliks 3 zariņi
Timiāns 3 zariņi
Čili pipars 1 gab.
Olīveļļa 5 ēd.k.
Itālijas garšvielu maisījums 1 tēj.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES