Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Uzvāriet ūdeni, pievienojiet sāli un rīsus, uzlieciet katlam vāku un vāriet,līdz tie ir gatavi.
  2. Citā katlā verdošā ūdenī ar sāli 3-4 minūtes vāriet brokoļus. Izņemiet no katla brokoļus un tajā pašā ūdenī 1 minūti pavāriet spinātus.
  3. Sīpolu, ķiploka daiviņas un ingveru nomizojiet, smalki sagrieziet un apcepiet augu eļļā. Pievienojiet sojas mērci, cukuru un rūpīgi samaisiet.
  4. Citā pannā ielieciet novārītos brokoļus un spinātus, pievienojiet augu eļļu un sautējiet periodiski apmaisot.
  5. Servējiet šķīvī rīsus, tiem virsū brokoļus ar spinātiem un pievienojiet mērci.
Ieteikumi

Ķiplokus un ingveru var sagatavot laicīgi. Vienkārši nomizojiet tos, ieliciet nelielā traukā un aplejiet ar nelielu daudzumu augu eļļas.

 

Sastāvdaļas
Tumšie rīsi 300 g
Brokoļi, 400g 1/2 iepakojuma
Sasmalcināti spināti, 450g 1/3 iepakojuma
Ingvers 50 g
Šalotes sīpols 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Sojas mērce 4 ēd.k.
Augu eļļa 4 ēd.k.
Cukurs pēc garšas
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES