Informācija pa tālruni: +370 61170170

Rīsi ar spinātiem, Indijas riekstiem un citrona sulu


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Atsaldējiet spinātus.
  2. Uzvāriet rīsus, pievienojot ūdenim kurkumu.
  3. Sakarsētā eļļā apcepiet riekstus un sinepes. Pievienojiet spinātus un cepiet vēl 5-7 minūtes.
  4. Gatavus rīsus apmaisiet ar spinātiem un riekstiem, aprasiniet ar citrona sulu un pārkaisiet ar smalki sakapātām piparmētras lapiņām. 
Ieteikumi

Lai iegūtu no citrona vairāk sulas, veselu citronu, ar spēku piespiežot, paripiniet pa galdu. 

Sastāvdaļas
Rīsi 250 g
Kurkuma 1 tēj.k.
Sasmalcināti spināti, 450g 1/7 iepakojuma
Indijas rieksti 50 g
Graudainās sinepes 1/4 tēj.k.
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 1 ēd.k.
Piparmētra 2 zariņi
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES