Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 149 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolu sagrieziet mazos kubiņos un lielā pannā apcepiet olīveļlielā.
  2. Gataviem sīpoliem pievienojiet rīsus un 400 ml ūdens. Kād lielākā daļa šķidruma iztvaikojusi, pievienojiet sēnes un vēl 150 ml ūdens, turpiniet gatavot, līdz rīsi ir gatavi. 5 minūtes paturiet pannā ar vāku.
  3. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Pasniedziet risoto pārkaisītu ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem un melnā sezama sēkliņām. 
Ieteikumi

Risoto pagatavošanai  ieteicams izvēlēties trauku ar biezu dibenu. Risoto pagatavošanai ir ļoti svarīgs vienmērīgs siltums.

Sastāvdaļas
Arborio rīsi 250 g
Sīpols 1 gab.
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1 burka
Pētersīļi 3 zariņi
Melnās sezama sēkliņas 1/2 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES