1. >Receptes
  2. >Liellopa steiks ar dārzeņiem

Liellopa steiks ar dārzeņiem

Liellopa steiks – pirmdienas pusdienām vai piektdienas vakariņām lieliski piemērots ēdiens!
Sarežģīta
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku

4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)

Sāls

1 tējk. zemesriekstu eļļas

100 g sviesta

4 šalotes sīpoli

1 šķipsniņa timiāna
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku

4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)

Sāls

1 tējk. zemesriekstu eļļas

100 g sviesta

4 šalotes sīpoli

1 šķipsniņa timiāna
  1. Solis 1
    Bonduelle kukurūzu ar zirnīšiem un sarkano papriku nosusiniet un lieciet traukā.
  2. Solis 2
    Liellopa gaļu no abām pusēm ieziediet ar eļļu, apkaisiet ar sāli un izcepiet uz grila vai pannā.
  3. Solis 3
    Tad atstājiet uz silta šķīvja, lai pastāv 5 minūtes.
  4. Solis 4
    Šalotes sīpolus smalki sasmalciniet.
  5. Solis 5
    Šalotes sīpolus, timiānu samaisiet ar sviestu un ietiniet folijā. Atstājiet, lai pastāv.
  6. Solis 6
    Liellopa steikus servējiet šķīvī, virsū lieciet sviestu. Pasniedziet kopā ar Bonduelle dārzeņiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Sautējums meksikāņu gaumē

    Atklājiet jaunas garšas un domās pārcelieties uz saulaino Meksiku, pagatavojot sautējumu meksikāņu gaumē kopā ar Bonduelle. Krāsains, sātīgs un gards ēdiens, kas ir lieliski piemērots gan pusdienām, gan vakariņām. Viegli un ļoti ātri pagatavojamais sautējums ar malto gaļu meksikāņu gaumē ļaus pārsteigt ģimenes locekļus un ciemos atnākušos viesus. Turpinājumā dalāmies ar recepti un dažiem noderīgiem padomiem.

  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...

  • Zaļie salāti ar mocarellas sieru

    Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Āt...