Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 210 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Rīsu nūdeles vāriet 3 minūtes, noteciniet ūdeni, izmantojot caurduri.
  2. Brokoļus blanšējiet karstā ūdenī 2 minūtes, tad aplejiet ar ledusaukstu ūdeni un sadaliet mazākās ziedkopās.
  3. Nelielos gabalos sagrieztu fenheli apcepiet olīveļļā.  Pievienojiet brokoļus, karsējiet 10 minūtes. Pievienojiet nūdeles, apmaisiet, uzsildiet un noņemiet no uguns.
  4. Lai pagatavotu mērci, viendabīgā masā samaisiet sojas mērci, medu, olīveļļu un sezama sēkliņas.
  5. Pārlejiet mērci nūdelēm un uzreiz pasniedziet. 
Ieteikumi

Viegli apgrauzdējiet sezama sēklas uz iepriekš sakarsētas pannas - ēdiens būs pievilcīgāks un aromātiskāks. 

Sastāvdaļas
Brokoļi, 400g 1 iepakojums
Rīsu nūdeles 300 g
Fenhelis 150 g
Medus 1/2 ēd.k.
Sojas mērce 2 ēd.k.
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sezama sēklas 1/2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES