Informācija pa tālruni: +370 61170170

Rīsu nūdeles ar dārzeņiem un Indijas riekstiem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 152 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Atsaldējiet pākšu pupiņas.
  2. Nūdeles iemērciet aukstā ūdeni, lai vāroties tās nesaliptu. Ūdeni nokāsiet un vāriet nūdeles karstā ūdenī, līdz tās ir gatavas. 
  3. Indijas riekstus apgrauzdējiet uz sausas pannas.
  4. Papriku sagrieziet salmiņos, ķiršu tomātiņus - uz pusēm. Apcepiet tos augu eļļā 3-5 minūtes, pievienojiet kukurūzu, pākšu pupiņas un gatavojiet vēl 5 minūtes. Pārkaisiet ar smalki sakapātiem pētersīļa un kinzas zaļumiem, pielejiet sojas mērci un gatavojiet vēl 2-3 minūtes.
  5. Pielieciet dārzeņiem rīsu nūdeles, rūpīgi apmaisiet. Pārkaisiet ar sakapātiem Indijas riekstiem.
Ieteikumi

Šī recepte pieļauj daudz pagatavošanas versiju - veģetāru, ar jūras veltēm, ar gaļu vai zivi, vai  putna gaļu. 

Sastāvdaļas
Rīsu nūdeles 300 g
Paprikas 2 gab.
Kukurūza, 425ml 1/2 karbas
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1/2 iepakojuma
Ķiršu tomātiņi 10 gab.
Sojas mērce 3 ēd.k.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Indijas rieksti 100 g
Pētersīļi 3 zariņi
Kinza 4 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES