Informācija pa tālruni: +370 61170170

Saldi asie spageti ar kukurūzu, sīpoliem un medu


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 210 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sīpolus, ķiplokus un notīrītu čili piparu smalki sagrieziet, bet nesamaisiet. 
  2. Blenderī sasmalciniet tomātus savā sulā, baziliku, piparus un cukuru.
  3. Sakarsētā pannā apcepiet sīpolus, ķiplokus un čili piparus.
  4. Ķiršu tomātiņus pārgrieziet uz pusēm un lieciet pannā pie sīpoliem. Pievienojiet kukurūzu, medu un tomātu mērci. Karsējiet uz mazas uguns 10 minūtes.
  5. Kamēr tiek pagatavota mērce, novāriet pastu ūdenī, kam ir pievienots sāls. Gatavu pastu nokāsiet, izmantojot caurduri, un pievienojiet 1 ēdamkaroti eļļas.
  6. Servējiet pastu šķīvī, pārlejiet ar mērci un dekorējiet ar smalki sakapātu baziliku.
Ieteikumi

Pievienojiet sāli tikai tad, kad ūdens jau ir uzvārījies, jo salīts ūdens varās ilgāk. 

Sastāvdaļas
Spageti 250 g
Kukurūza, 425ml 1/2 karbas
Čili pipars 1 gab.
Baziliks 3 zariņi
Tomāti bez mizas savā sulā 1 kārba
Sīpols 1 gab.
Ķiršu tomātiņi 12 gab.
Medus 3 ēd.k.
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Cukurs pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES