Informācija pa tālruni: +370 61170170

Sēņu sacepums ar tomātiem un pākšu pupiņām


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 34 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.
Pagatavošanas metode
  1. Pupiņām nolejiet šķidrumu un apcepiet kopā ar ķiplokiem. Sasmalciniet blenderī, pievienojiet Provansas garšvielas, smalki sagrieztus saulē kaltētos tomātus (2/3 no kopējā daudzuma) un samaisiet, lai izveidojas biezenis.
  2. Atsevišķi apcepiet pākšu pupiņas un sēnes, kas sagrieztas 4 daļās.
  3. Pupiņu biezeni lieciet karstumizturīgās, ar eļļu ieziestās formiņās. Pievienojiet strēmelītēs sagrieztus atlikušos kaltētos tomātus un pākšu pupiņas ar sēnēm.
  4. Cepiet uz grila vai cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Ieteikumi

Pirms cepšanas var izveidot bedrīti dārzeņu centrā un iesitiet vienu olu. Cepiet cepeškrāsnī, un Jums būs lielisks brokastu ēdiens. 

Sastāvdaļas
Sarkanās pupiņas 1/2 karbas
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1 burka
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1/4 iepakojuma
Saulē kaltēti tomāti 30 g
Ķiploks 2 daiviņas
Provansas garšvielu maisījums 1 tēj.k.
Olīveļļa 5 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES