Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 135 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 45 min.
Pagatavošanas metode
  1. Spinātus atsaldējiet. Novāriet sagrieztus burkānus un kartupeļus.
  2. Spinātus un salātu lapas sagrieziet palielos gabalos un olīveļļā sautējiet dziļā pannā zem vāka, uz nelielas uguns 10-15 minūtes. Atdzesējiet un rūpīgi nospiediet lieko šķidrumu.
  3. Sasmalciniet blenderī spinātus ar sīpoliem un burkānus ar kartupeļiem. Pievienojiet sāli un sajauciet viendabīgā masā. 
  4. Ar ēdamkarotes palīdzību veidojiet plakanus steika gabaliņus, apviļājiet tos mandeļu skaidiņās un lieciet uz cepamparīra cepešpannā.
  5. Cepiet līdz 170 °С sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Atdzesējiet.
Ieteikumi

Spinātu steikus var panēt arī kartupeļu cietē, apcept augu eļļā un apviļāt mandeļu skaidiņās. Kartupeļu ciete veidos pikantu, kraukšķīgu garoziņu.

Sastāvdaļas
Lapu salāti 2 buntītes
Sasmalcināti spināti, 450g 1/3 iepakojuma
Burkāni 2 gab.
Kartupeļi 3 gab.
Mandeļu skaidiņas 100 g
Olīveļļa 2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES