Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Kukurūzu saspaidiet ar dakšiņu un piemaisiet paprikas pulveri.
  2. Avokado nomizojiet, izņemiet kauliņu un mīkstumu ļoti smaki sagrieziet, aplejiet ar laima sulu un pievienojiet sāli.
  3. Uzsmērējiet uz plāceņa lečo, tam pa virsu uzlieciet veselas salātu lapas, tad kārtām lieciet avokado un kukurūzu paprikā. Satiniet tortilju līdz pusei, aizlokiet ciet maliņas, tad aiztiniet līdz galam tā, lai izveidojas sainītis. Pasniedzot tortilju, pārgrieziet to uz pusēm.
Ieteikumi

Pēc izvēles sīki sasmalcinātā avokādo vietā var pagatavot gvakamoles mērci un to vienkāršāk uzsmērēt uz plāceņa. Gvakamoles mērces pagatavošanai uz diviem avokado būs nepieciešams  1 laims un nedaudz sāls.

 

Sastāvdaļas
Tortiljas 2 gab.
Kukurūza, 425ml 1/2 kārbas
Avokado 1 gab.
Šampinjonu lečo "Delicate", 500ml 1/2 kārba/burka
Romiešu salāti 1 buntīte
Laims 1 gab.
Malta paprika 1 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES