Informācija pa tālruni: +370 61170170

Tunča fileja ar baltajām pupiņām un pesto mērci


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Pupiņas sasildiet uz sausas pannas. Sadaliet pupiņas 2 porcijās. Vienu porciju sasmalciniet blenderī un iegūtajā biezenī iemaisiet1 ēdamkaroti pesto mērces. Alikušajām veselajām pupiņām pievienojiet smalki sakapātu baziliku.
  2. Tunča filejai pievienojiet sāli un piparus un apcepiet no katras puses 2-3 minūtes.
  3. Fileju servējiet šķīvī, tai blakus lieciet biezeni. Dekorējiet ar pesto mērci un citrona daiviņām.
Ieteikumi

Tunča fileju šajā ēdienā varat aizvietot ar jebkuras baltās zivs fileju.

Sastāvdaļas
Svaigs tuncis 400 g
Tvaicētas baltās pupiņas "Vapeur", 425 ml 1 kārba
Tomāts 1 gab.
Sarkanais sīpols 1 gab.
Selerija 1 kāts
Citrons 1 gab.
Pesto mērce (labāk paštaisīta) 2 ēd.k.
Baziliks 3 zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES