Informācija pa tālruni: +370 61170170

Turku zirņu kotletes un kartupeļu biezenis ar magonēm


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Sasmalciniet turku zirņus blenderī.
  2. Burkānu sarīvējiet un sautējiet, līdz tas ir mīksts.
  3. Sīpolu un ķiploku ļoti smalki sagrieziet un samaisiet ar zirņu pastu, pievienojiet burkānu, sojas mērci, rīvmaizi, muskatriekstu un visu rūpīgi apmaisiet. Veidojiet nelielas kotletītes, panējiet tās rīvmaizē un apcepiet augu eļļā no katras puses 5-7 minūtes. 
  4. Kartupeļus novāriet, saspaidiet biezenī, pievienojiet pienu, magones, apmaisiet.
  5. Kotletes pasniedziet ar biezeni.
Ieteikumi

Lai biezenis izdodās gardāks un pikantāks, gavēnī var parasto pienu aizvietot ar mandeļu.

Sastāvdaļas
Tvaicēti turku zirņi "Vapeur", 425 ml 1 kārba
Burkāns 1 gab.
Kartupeļi 4 gab.
Sīpols 1 gab.
Citrons 1 gab.
Ķiploks 2 daiviņas
Rīvmaize 2 ēd.k.
Magoņu sēkliņas 2 ēd.k.
Sojas mērce 1 ēd.k.
Muskatrieksts 1/2 tēj.k.
Sāls pēc garšas
Piens nedaudz, pēc vajadzības
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES