Informācija pa tālruni: +370 61170170
Vareņiki ar kāpostiem un sēnēm sinepju mērcē

Daudzums: 4 porcijas
Kalorijas: 220 kcal
Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
- Kāpostu un sīpolu smalki sagrieziet un apcepiet 3 ēdamkarotēs uzkarsētas olīveļļas. Pievienojiet sēnes, sāli un apmaisiet.
- Mīklas pagatavošanai miltiem pakāpeniski pievienojiet ūdeni, nepārtraukti apmaisot. Iejauciet blīvu mīklu, izrullējiet un izspiediet aplīšus.
- Katra aplīša centrā ielieciet pildījumu, saspiediet maliņas un vāriet ūdenī, kam ir pievienots sāls.
- Citā traukā samaisiet līdz viendabīgai konsistencei sinepes, etiķi, atlikušo olīveļļu un cukuru. Gatavā mērcē ieberiet kaperus un vēlreiz apmaisiet.
- Pasniedziet vareņikus ar mērci.
Ieteikumi
Kartupeļus un sīpolus uzglabājiet atsevišķi - kartupeļiem izdalās vairāk mitruma, kas bojā sīpolus.
Sastāvdaļas
Kviešu milti | 450 g |
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml | 1/2 burkas |
Sīpols | 1 gab. |
Kāposts | 300 g |
Olīveļļa | 7 ēd.k. |
Sinepes | 2 ēd.k. |
Balzamiko etiķis | 4 ēd.k. |
Kaperi | 60 g |
Cukurs | 1/2 ēd.k. |
Sāls | pēc garšas |
Receptes
-
Turku zirņu kotletes un kartupeļu biezenis ar magonēm
-
Puķkāpostu un auzu pārslu kotletes ar ogu pesto
-
Vareņiki ar kāpostiem un sēnēm sinepju mērcē
-
Kuskuss ar dārzeņiem un anīsu
-
Risoto ar sēnēm
-
Kartupeļu-puķkāpostu sacepums ar Provansas garšvielām un sezamu
-
Kalmāri ar spinātiem un asajiem pipariem
-
Laša fileja ar dārzeņiem pikantā mērce
-
Puķkāpostu-bazilika biezenis ar Briseles kāpostiem
-
Pasta ar lasi un brokoļiem
-
Tunča fileja ar baltajām pupiņām un pesto mērci
-
Polentas un brokoļu sacepums ar saulē kaltētiem tomātiem