Informācija pa tālruni: +370 61170170

Vareņiki ar kāpostiem un sēnēm sinepju mērcē


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 220 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 60 min.
Pagatavošanas metode
  1. Kāpostu un sīpolu smalki sagrieziet un apcepiet 3 ēdamkarotēs uzkarsētas olīveļļas. Pievienojiet sēnes, sāli un apmaisiet.
  2. Mīklas pagatavošanai miltiem pakāpeniski pievienojiet ūdeni, nepārtraukti apmaisot. Iejauciet blīvu mīklu, izrullējiet un izspiediet aplīšus.
  3. Katra aplīša centrā ielieciet pildījumu, saspiediet maliņas un vāriet ūdenī, kam ir pievienots sāls.
  4. Citā traukā samaisiet līdz viendabīgai konsistencei sinepes, etiķi, atlikušo olīveļļu un cukuru. Gatavā mērcē ieberiet kaperus un vēlreiz apmaisiet.
  5. Pasniedziet vareņikus ar mērci.
Ieteikumi

Kartupeļus un sīpolus uzglabājiet atsevišķi - kartupeļiem izdalās vairāk mitruma, kas bojā sīpolus. 

Sastāvdaļas
Kviešu milti 450 g
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1/2 burkas
Sīpols 1 gab.
Kāposts 300 g
Olīveļļa 7 ēd.k.
Sinepes 2 ēd.k.
Balzamiko etiķis 4 ēd.k.
Kaperi 60 g
Cukurs 1/2 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES