1. >Receptes
  2. >Brusketa ar vasaras dārzeņiem un kazas sieru

Brusketa ar vasaras dārzeņiem un kazas sieru

Vieglāka par sviestmaizi, smalkāka par grauzdiņiem – tā ir brusketa! Daži dārzeņi, mazliet kazas siera... lūk, – brusketa! Baudiet vienatnē ar salātiem vai ar draugiem pie uzkodām, vienkārši sagrieziet uz koka dēlīša.
Viegla
2 cilvēkiem
15 minūtes
15 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
2 porcijām
4 šķēles maizes

1 cukīni

1 baklažāns

2 tomāti

1 kazas siers

1 ķiploka šķēlīte

4 šķipsniņas timiāna vai raudenes

olīveļļa

salāti pasniegšanai
Sastāvdaļas 2 porcijām
4 šķēles maizes

1 cukīni

1 baklažāns

2 tomāti

1 kazas siers

1 ķiploka šķēlīte

4 šķipsniņas timiāna vai raudenes

olīveļļa

salāti pasniegšanai
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Ierīvējiet maizes šķēlītes ar ķiploka daiviņu.
  2. Solis 2
    Pārgrieziet baklažānu uz pusēm, pēc tam sagrieziet šķēlītēs, apkaisiet tās ar sāli. Sīki sagrieziet cukīni. Var izmantot arī saldētus cukīni, tos pirms tam atkausējot un noskalojot lielā ūdens daudzumā. Sagrieziet tomātus un kazas sieru palielās šķēlītēs. Noslaukiet baklažānus papīra dvielī.
  3. Solis 3
    Apcepiet baklažāna un cukīni šķēlītes uz pannas nelielā daudzumā olīveļļas. Lieciet uz maizes baklažānu, cukīni, tomātu un kazas siera šķēlītes. Apcepiet olīveļļā un apkaisiet ar timiānu (vai raudeni), uzberiet piparus.
  4. Solis 4
    Cepiet 15 minūtes. Ja nepieciešams, pabeidziet cepšanu cepeškrāsnī grila režīmā. Pasniedziet karstu ar zaļajiem salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Rīsu salāti

    Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!

  • Čili sautējums

    Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupi...

  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...