Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Ceptas sarkanās pupiņas ar rīsiem un ciedru riekstiem
1 cilvēkiem
Sastāvdaļas
1 porcijai
Vārīti rīsi 120 g
Kalē kāposts 50 g
Grauzdētu sezama sēklu eļļa 3 g
Konservētas sarkanās pupiņas “Vapeur Bonduelle” 60 g
Ciedru rieksti 10 g
Sinepes 5 g
Medus 5 g
Baltvīna etiķis 5 g
Olīveļļa 30 g
Cukurs, sāls, pipari pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
Vārīti rīsi 120 g
Kalē kāposts 50 g
Grauzdētu sezama sēklu eļļa 3 g
Konservētas sarkanās pupiņas “Vapeur Bonduelle” 60 g
Ciedru rieksti 10 g
Sinepes 5 g
Medus 5 g
Baltvīna etiķis 5 g
Olīveļļa 30 g
Cukurs, sāls, pipari pēc garšas
Recepte pagatavota ar
Tvaicētas "Vapeur" sarkanās pupiņas
Solis 1
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli. Kalē kāpostus liek katlā un vāra aptuveni 1 minūti.
Solis 2
Blakus noliek bļodu ar aukstu ūdeni un ledus gabaliņiem. Apvārītos kalē kāpostus liek ledusaukstajā ūdenī. Kad kāposti ir atdzisuši, tos pārliek uz virtuves papīra dvieļa un rūpīgi nosusina.
Solis 3
Nosusinātajiem kāpostiem pievieno grauzdētu sezama sēklu eļļu, nedaudz sāls, cukura, piparu un rūpīgi sajauc.
Solis 4
Pagatavo mērci, sablendējot sinepes, medu, baltvīna etiķi, olīveļļu, nedaudz sāls un piparu.
Solis 5
Ciedru riekstus apgrauzdē 1–2 minūtes sausā, karstā pannā, pastāvīgi maisot.
Solis 6
Pasilda rīsus un pupiņas.
Solis 7
Šķīvī liek siltus rīsus, kalē kāpostus, sasildītās sarkanās pupiņas, apslaka ar mērci un dekorē ar apgrauzdētajiem ciedru riekstiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un...