1. >Receptes
  2. >Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm

Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm

Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne

500 g saldētu spinātu lapu

400 g balto sēņu

100 g Parmezāna vai Grana Padano

1 ola + 1 olas dzeltenums

4 ēdamkarotes saldā krējuma
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne

500 g saldētu spinātu lapu

400 g balto sēņu

100 g Parmezāna vai Grana Padano

1 ola + 1 olas dzeltenums

4 ēdamkarotes saldā krējuma
  1. Solis 1
    Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C. Spinātus atkausē saskaņā ar norādēm uz iepakojuma – mikroviļņu krāsnī vai pannā, pievienojot nelielu daudzumu ūdens. Pievieno olu un saldo krējumu, visu sajauc.
  2. Solis 2
    Mīklu izveltnē un liek cepamajā pannā. Spinātu maisījumu liek uz mīklas vidū, apkārt atstāj 3 cm brīvu maliņu.
  3. Solis 3
    Sēnes cep, līdz izdalās šķidrums (šķidrumu varat pievienot zupai vai risoto). Pēc tam sēnes kārto uz spinātiem.
  4. Solis 4
    Pīrāgu apkaisa ar Parmezānu. Pilnībā savieno maliņas. Sakuļ olas dzeltenumu un 1 tējk. ūdens. Ar maisījumu apziež mīklas maliņas. Cep 30 min. Pasniedz karstu vai nedaudz siltu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs

    Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.

  • Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, s...
  • Croque-monsieur ar spinātiem un kazas si...