1. >Receptes
  2. >Šeparda pīrāgs ar selerijām un burkāniem

Šeparda pīrāgs ar selerijām un burkāniem

Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
500g svaigu burkānu

500g svaigu seleriju

4 olas

50ml saldā krējuma

1 sīpols

1 ķiploka daiviņa

600g maltas liellopa gaļas

1 skārdene tomātu biezeņa

Lauru lapas

Timiāns

Sāls, pipari

Zaļie lapu salāti
Sastāvdaļas 4 porcijām
500g svaigu burkānu

500g svaigu seleriju

4 olas

50ml saldā krējuma

1 sīpols

1 ķiploka daiviņa

600g maltas liellopa gaļas

1 skārdene tomātu biezeņa

Lauru lapas

Timiāns

Sāls, pipari

Zaļie lapu salāti
  1. Solis 1
    Burkānus un selerijas nomizo, dārzeņus sagriež kubiņos. Vāra sālsūdenī aptuveni 30 minūtes, nokāš un samīca kopā ar 2 olām, saldo krējumu, sāli un pipariem.
  2. Solis 2
    Olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un liellopa gaļu. Pievieno 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa, nedaudz ūdens, lauru lapas un timiānu. Visu sautē apmēram 10 minūtes.
  3. Solis 3
    Cepamajā traukā liek gaļas masu, tai virsū liek dārzeņu biezeņa kārtu. Ēdienu var pārkaisīt ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes 200°C temperatūrā. Pasniedz ar zaļajiem lapu salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā

    Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.

  • Avokado grauzdiņš ar brokoļiem

    Padomā jauna brokastu sviestmaize? Avokado grauzdiņš ar brokoļiem Tevi patiešām pārsteigs un būs brī...

  • Lēcu zupa

    Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lie...