Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Šeparda pīrāgs ar selerijām un burkāniem
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
500g svaigu burkānu
500g svaigu seleriju
4 olas
50ml saldā krējuma
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
600g maltas liellopa gaļas
1 skārdene tomātu biezeņa
Lauru lapas
Timiāns
Sāls, pipari
Zaļie lapu salāti
Sastāvdaļas 4 porcijām
500g svaigu burkānu
500g svaigu seleriju
4 olas
50ml saldā krējuma
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
600g maltas liellopa gaļas
1 skārdene tomātu biezeņa
Lauru lapas
Timiāns
Sāls, pipari
Zaļie lapu salāti
Solis 1
Burkānus un selerijas nomizo, dārzeņus sagriež kubiņos. Vāra sālsūdenī aptuveni 30 minūtes, nokāš un samīca kopā ar 2 olām, saldo krējumu, sāli un pipariem.
Solis 2
Olīveļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un liellopa gaļu. Pievieno 3 ēdamkarotes tomātu biezeņa, nedaudz ūdens, lauru lapas un timiānu. Visu sautē apmēram 10 minūtes.
Solis 3
Cepamajā traukā liek gaļas masu, tai virsū liek dārzeņu biezeņa kārtu. Ēdienu var pārkaisīt ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes 200°C temperatūrā. Pasniedz ar zaļajiem lapu salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
Avokado grauzdiņš ar brokoļiem
Padomā jauna brokastu sviestmaize? Avokado grauzdiņš ar brokoļiem Tevi patiešām pārsteigs un būs brī...
Lēcu zupa
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lie...