1. >Receptes
  2. >Turku zirņu humuss ar pekanriekstiem

Turku zirņu humuss ar pekanriekstiem

1 cilvēkiem
Sastāvdaļas
1 porcijai
Granātābolu sēklas un svaigs timiāns

Tahini (sezama sēklu pasta) 65 g

Tvaicēti turku zirņi BONDUELLE VAPEUR 300 g

Olīveļļa 60 g

Citronu sula 40 ml

Ķiploks 20 g

Malts kumīns 5 g

Pekanrieksti 20 g

Sāls

Pipari
Sastāvdaļas 1 porcijai
Granātābolu sēklas un svaigs timiāns

Tahini (sezama sēklu pasta) 65 g

Tvaicēti turku zirņi BONDUELLE VAPEUR 300 g

Olīveļļa 60 g

Citronu sula 40 ml

Ķiploks 20 g

Malts kumīns 5 g

Pekanrieksti 20 g

Sāls

Pipari
  1. Solis 1
    Turku zirņus saber blendera traukā. Turku zirņiem pievieno sezama sēklu pastu, ķiploka daiviņas, pielej citronu sulu un eļļu, pievieno sāli, kumīnu un piparus. Sākumā masu blendē pulsa režīmā, pēc minūtes – turpina blendēt vienmērīgi, līdz iegūst viendabīgu krēma konsistences pastu.
  2. Solis 2
    Humusu pasniedz dziļā šķīvī. Vidū ar karoti izveido bedrīti, bedrītē ielej olīveļļu. Dekorē ar granātābolu sēklām, pekanriekstiem un timiānu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Itāļu salāti

    Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.

  • Bonduelle salāti

    Ātri pagatavojama salātu recepte, kas vienmēr ir viegla un garda uzkoda! Šoreiz piedāvājam Jums trad...

  • Marokas salāti

    Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavo...