Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Turku zirņu zupa ar fetas sieru
Viegla
2 cilvēkiem
10 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene tvaicētu “Bonduelle” turku zirņu (425 ml)
750 ml dārzeņu buljona
350 g sparģeļu
300 g kartupeļu
125 ml saldā krējuma
100 g fetas siera
50 g selerijas
30 ml eļļas
1–2 ķiploka daiviņas
1 sauja diļļu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene tvaicētu “Bonduelle” turku zirņu (425 ml)
750 ml dārzeņu buljona
350 g sparģeļu
300 g kartupeļu
125 ml saldā krējuma
100 g fetas siera
50 g selerijas
30 ml eļļas
1–2 ķiploka daiviņas
1 sauja diļļu
Sāls un pipari
Recepte pagatavota ar
Tvaicēti "Vapeur" turku zirņi
Solis 1
Sagriež kartupeļus, seleriju un sasmalcina ķiploku, visu apcep eļļā.
Solis 2
Pielej buljonu un vāra 10–15 minūtes.
Solis 3
Pievieno sagrieztus sparģeļus, turku zirņus. Visu vāra vēl 10 minūtes.
Solis 4
Pievieno saldo krējumu, sāli un piparus. Pasniedz ar smalcinātām dillēm un fetas sieru.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Pikantā zupa
Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs lieliski piemērota ballītei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar partneri.
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupi...
Brokoļu zupa
Brokoļu zupa pārsteigs ne tikai Tevi, bet arī visus Tavus draugus! Garšu rotaļa izkustinās visas gar...