Informācija pa tālruni: +370 61170170

Brauniji ar sarkanajām pupiņām un veselu valriekstu


  • Daudzums: 6 porcijas
  • Kalorijas: 532 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode

1. Sautējamajā katlā ielejiet 100 ml ūdens. Metāla bļodā ielieciet gabaliņus sviesta un piena šokolādi, lēnām maisot, izkausējiet ūdens peldē. Pievienojiet cukuru, apmaisiet un atdzesējiet. 
2. Citā traukā samaisiet miltus, cepamo pulveri un kakao.
3. Izkausētajai šokolādei pievienojiet olas, apmaisiet un pievienojiet miltu masai. 
4. Sarkanās pupiņas nomazgājiet, nosusiniet un pievienojiet šokolādes masai.
5. Lieciet mīklu formās, kuras iepriekš iesmērējāt ar sviestu,  un  cepiet 25 minūtes sakarsētā līdz 180°C cepeškrāsnī.
6. Gatavu brauniju dekorējiet ar valrieksta pusīti un pasniedziet ar vaniļas saldējuma bumbiņu. Pārkaisiet ar rīvētu apelsīna miziņu.

Ieteikumi

Uzliecit pīrāga vai biskvīta formu uz auksta, mitra dvieļa - tā būs vienkāršāk pīrāgu izņemt no formas. Lai saldējuma bumbiņā neslīdētu pa šķīvi, uzlieciet nedaudz putkrējuma zem saldējuma bumbiņas - šajā gadījumā tas arī lēnāk kusīs.

Sastāvdaļas
Tvaicētas sarkanās pupiņas 1/2 kārbas/burkas
Kviešu milti 200 g
Olas 4 gab.
Cukurs 5 ēd.k.
Kakao 3 ēd.k.
Cepamais pulveris 1 tēj.k.
Piena šokolāde 250 g
Sviests 200 g
Valrieksti 100 g
Apelsīna miziņa 1/2 ēd.k.
Vaniļas saldējums 400 g
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES