Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 150 min.
Pagatavošanas metode
  1. 500ml silta ūdens izšķīdiniet sāli, cukuru, raugu un pievienojiet olīveļļu. Apmaisiet, pieberiet miltus un mīciet, līdz mīkla atlec no rokām.
  2. Sadaliet 6 porcijās.* Izveidojiet bumbiņas, apsedziet ar dvieli un raudzējiet siltā vietā 1-2 stundas. Atkausējiet spinātus.
  3. Pagatavojiet tomātu mērci: sasmalciniet blenderī tomātus, bazilika lapiņas, sāli, cukuru un sakuliet viendabīgā masā.
  4. Uzrūgušo mīklu izrullējiet apļa vai taisnstūra formā (tas ir atkarīgs no cepamās pannas). Ieteicamais mīklas biezums ir 5-7 mm.
  5. Sīpolus sagrieziet gredzenos, apcepiet uz pannas, pievienojiet spinātus, sēnes un cepiet 5-7 minūtes.
  6. Apsmērējiet picas pamatni ar tomātu pastu, pa virsu lieciet spinātus, sēnes, sīpolus un un cepiet 210-220 °С  sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes.
  7. Minūti pirms pica ir gatava, pārkaisiet pāri uz pusēm sagrieztus ķiršu tomatiņus.

* Mīklas daudzums ir aprēķināts 6 picām. Tas ir ērti, jo, cieši ietinot pārtikas plēvē, mīklu var glabāt saldētava līdz 6 mēnešiem.

Ieteikumi

Picas pamatni var veidot arī ar rokām. Turiet mīklas plāceni vertikāli un iegrieziet kā riteni. Mīkla stiepsies pati no sava svara.  

Sastāvdaļas
Kviešu milti 800 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Cukurs 1/4 ēd.k.
Raugs 5 g
Sāls 1 tēj.k.
Sasmalcināti spināti, 450g 1/2 iepakojuma
Marinēti šampinjoni "Traditional", 314ml 1/2 burkas
Tomāti bez mizas savā sulā 2 karbas
Ķiršu tomātiņi 5 gab.
Sīpols 1 gab.
Baziliks 6 zariņi
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES