Informācija pa tālruni: +370 61170170

  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 150 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 150 min.
Pagatavošanas metode
  1. 500ml silta ūdens izšķīdiniet sāli, cukuru, raugu un olīveļļu. Apmaisiet, pievienojiet miltus un mīciet, līdz mīkla atlec no rokām.
  2. Sadaliet 6 porcijās *, izveidojiet bumbiņas, apsedziet ar dvieli un raudzējiet siltā vietā  1-2 stundas.
  3. Pagatavojiet tomātu mērci: sasmalciniet blenderī tomātus, bazilika lapiņas, sāli, cukuru un sakuliet viendabīgā masā.
  4. Uzrūgušo mīklu izrullējiet apļa vai taisnstūra formā (tas ir atkarīgs no pannas). Ieteicamais mīklas biezums ir 5-7 mm. Apsmērējiet to  ar tomātu biezeni, pa virsu lieciet dārzeņu maisījumu un cepiet līdz 210-220 °С  sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

* Mīklas daudzums ir aprēķināts 6 picām. Tas ir ērti, jo, cieši ietinot pārtikas plēvē, mīklu var glabāt saldētava līdz 6 mēnešiem.

Ieteikumi

Kā no mīklas izrullēt apaļas formas picu? Rullējiet mīklu uz galda, kurš ir pārkaisīts ar miltiem. Virziet mīklas rulli no centra uz malām, bet nerullējiet mīklas malas. 

Sastāvdaļas
Kviešu milti 800 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Cukurs 1/4 ēd.k.
Raugs 5 g
Sāls 1 tēj.k.
Dārzeņu maisījums "4 seasons Mix", 400 g 1 iepakojums
Tomāti bez mizas savā sulā 2 kārbas
Baziliks 6 zarini
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES