Informācija pa tālruni: +370 61170170

Ananāsu, pākšu pupiņu salāti ar greipfrūtu


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 88 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Greiprūtiem jānotīra ne tikai mizu, bet arī baltās augļa starpsieniņas. Katru daiviņu sadaliet vēl 2-3 daļās.
  2. Nomizojiet un sagrieziet ananāsu plānās ripās.
  3. Olīveļā apcepiet ananāsu, pākšu pupiņas, veselu čili piparu un, apmēram 10 minūtes pirms pupiņas ir gatavas, pievienojiet sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Pievienojiet sāli un piparus.
  4. Pasniedzot salātus lieciet kārtās: ananāss, pupiņas, ananāss, pupiņas, greipfrūts. Dekorējiet ar čili piparu un pievienojiet citrona sulu.
Ieteikumi

Ananāsu var nomizot vienkārši un ārti, ja sākumā tam ar asu nazi nogriež lapotni kopā ar 1 cm mīkstuma un arī otru tā galu. Pēc tam sagriž to 4 daļās.

Sastāvdaļas
Greipfrūti 2 gab.
Ananāss 400 g
Zaļās pupiņas (veselas), 400g 1 iepakojums
Čili pipari 2 gab.
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES