Informācija pa tālruni: +370 61170170

Artišoku salāti ar šampinjoniem un ledussalātiem


  • Daudzums: 2 porcijas
  • Kalorijas: 148 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.
Pagatavošanas metode
  1. Šampinjonus un artišokus nosusiniet papīra dvielī.
  2. Apmaisiet traukā sēnes, artišokus, pievienojiet smalki sagrieztu seleriju un salātlapas.
  3. Pagatavojiet mērci: samaisiet baltvīna etiķi, sāli, cukuru, augu eļļu un ar putojamo slotiņu sakuliet līdz viendabīgai konsistencei.
  4. Pievienojiet mērci salātiem, servējiet šķīvjos un dekorējiet ar bazilika lapiņām.
Ieteikumi

Mērci šiem salātiem var pagatavot iepriekš - pārlejiet to slēdzamā traukā un uzglabājiet ledusskapī. Pirms lietošanas samaisiet. 

Sastāvdaļas
Marinēti šampinjoni "Traditional", 580ml 1/2 kārbas
Artišoki 100 g
Ledussalāti (Aisberg) 1/3 galviņas
Selerija 3 kāti
Baziliks 3 zariņi
Baltvīna etiķis 2 ēd.k.
Augu eļļa 3 ēd.k.
Cukurs pēc garšas
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES