Informācija pa tālruni: +370 61170170

Biešu salāti ar pākšu pupiņām un āboliem


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 120 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.
Pagatavošanas metode
  1. Ābolu sagrieziet smalkos salmiņos (var griezt gan ar mizu, gan bez tās). Marinētos gurķīšus sagrieziet ripiņās.
  2. Samaisiet bietes, pupiņas, ābolu un gurķus.
  3. Uz šķīvja novietojiet salātu lapas un uz tām - dārzeņu maisījumu. Pievienojiet sāli. Pārlejiet ar olīveļļu. Pievienojiet kaperus.   
Ieteikumi

Ja jūs esat nolēmis nemizot ābolus, tad tomēr drošībai attīriet tos no parafīna - aplejiet ābolus ar verdošu ūdeni, noberziet ar birstīti un noslaukiet ar tīru dvieli. 

Sastāvdaļas
Tvaicētas bietes kubiņos 1 karba/burka
Marinēti pipargurķīši (3-6 cm) 1/2 burkas
Sagrieztas zaļās pupiņas, 425ml 1 karba/burka
Āboli (zaļie) 1 gab.
Salātlapas 100 g
Kaperi 60 g
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES