Informācija pa tālruni: +370 61170170

Grūbu salāti ar kukurūzu, tomātiem un zaļo mērci


  • Daudzums: 4 porcijas
  • Kalorijas: 200 kcal
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.
Pagatavošanas metode
  1. Izmērcējiet grūbas vismaz 1 stundu.
  2. Vāriet putraimus ūdenī, kam ir pievienots sāls, 15-20 minūtes, tad nomazgājiet tos un atdzesējiet.
  3. Tomātus pārgrieziet uz pusēm, sīpolu - gredzenos, zaļumus smalki sakapājiet.
  4. Dziļā traukā visu rūpīgi samaisiet ar grūbām, pievienojiet cukuru, citrona sulu, zaļumus, olīveļļu, sāli un piparus pēc garšas.
  5. Servējiet šķīvjos un pārkaisiet ar kukurūzu.  
Ieteikumi

 Iemērciet grūbas siltā ūdenī uz nakti. Tas ietaupīs Jūsu laiku. 

Sastāvdaļas
Kukurūza, 425ml 1/2 kārbas
Ķiršu tomātiņi 10 gab.
Grūbs 70 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Dilles 3 zariņi
Pētersīļi 3 zariņi
Citrons 1 gab.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Cukurs 1/2 ēd.k.
Sāls 1/2 ēd.k.
Pipari pēc garšas
DRUKĀT
SAGLABĀT
SŪTĪT PA E-PASTU
DALĪTIES